Дата розміщення: 24.04.2017
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Тверді сири та продукти сирні | 5118 тонн | 247168 | 30.4 | 4778 тонн | 230748 | 40.3 | 2 | Плавлені сири та продукти плавлені | 1162 тонн | 56117 | 6.9 | 1402 тонн | 67708 | 11.8 | 3 | Масло вершкове | 2175 тонн | 147515 | 18.2 | 2012 тонн | 136460 | 23.8 | 4 | Сухі молочні продукти | 2380 тонн | 42620 | 5.3 | 1595 тонн | 17345 | 3 | 5 | Вершки | 4881 тонн | 206150 | 25.4 | 255 тонн | 10770 | 1.9 | 6 | Продукт сметанний | 8355 тонн | 106105 | 13.1 | 8180 тонн | 103883 | 18.1 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Сировина | 81.1 | 2 | Витрати на оплату праці та відрахування на соціальні заходи | 5.5 | 3 | Енергоресурси | 7.2 | 4 | Інші | 6.2 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|