Дата розміщення: 26.04.2016
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Тверді сири та продукти сирні | 4686 тонн | 226524 | 27.8 | 4686 тонн | 226524 | 38.6 | 2 | Плавлені сири та продукти плавлені | 1432 тонн | 26971 | 8.5 | 1432 тонн | 26971 | 11.9 | 3 | Масло вершкове | 2077 тонн | 95415 | 12.3 | 2017 тонн | 92659 | 16.6 | 4 | Сироватка суха | 2282 тонн | 24413 | 13.6 | 1787 тонн | 17551 | 14.7 | 5 | Продукт сметанный | 1422 тонн | 14163.5 | 8.5 | 1422 тонн | 14163.5 | 11.7 | 6 | Вершки | 3959 тонн | 74677 | 23.5 | 102 тонн | 1924 | 0.8 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Сировина | 75.3 | 2 | Витрати на оплату праці та відрахування на соціальні заходи | 7.2 | 3 | Енергоресурси | 9.8 | 4 | Інші | 7.7 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|