Дата розміщення: 30.04.2015
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Тверді сири та продукти сирні | 4613 тонн | 50469 | 18.3 | 1959 тонн | 106954 | 31.9 | 2 | Плавлені сири та продукти плавлені | 2002 тонн | 33841 | 12.3 | 1859 тонн | 37842 | 11.3 | 3 | Масло вершкове | 1756 тонн | 65067 | 23.6 | 1697 тонн | 65531 | 19.5 | 4 | Молоко знежирене, молоко знежирене концентроване | 30449 тонн | 80378 | 29.1 | 30449 тонн | 80378 | 23.9 | 5 | Продукт сметанный | 10200 тонн | 16940 | 6.2 | 2212 тонн | 16996 | 5.1 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Сировина | 73.1 | 2 | Витрати на оплату праці та відрахування на соціальні заходи | 9.3 | 3 | Енергія | 7.9 | 4 | Інші | 9.7 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|