Дата розміщення: 30.04.2014
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Тверді сири та продукти сирні | 150,4 т | 5179.97 | 2.7 | 901,07 т | 38138.4 | 9.5 | 2 | Плавлені сири та продукти плавлені | 1 958,0 т | 29480 | 15.3 | 1 962,48 т | 36214.1 | 9 | 3 | Масло вершкове | 1 396,7 т | 49298.06 | 25.7 | 2 296,09 т | 105668.4 | 26.3 | 4 | Сухі молочні продукти | 1 125,0 т | 17012.7 | 8.9 | 1 343,52 т | 48030.8 | 11.9 | 5 | Молоко знежирене | 29 214,0 т | 66019 | 34.4 | 29 045,26 т | 79223 | 19.7 | 6 | Вершки | 723,0 т | 13829.3 | 7.2 | 762,0 т | 17468.9 | 4.3 | 7 | Спреди | 301,5 т | 4294.8 | 2.2 | 306,0 т | 5389.5 | 1.3 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Сировина | 67.7 | 2 | Витрати на оплату праці та відрахування на соціальні заходи | 10.8 | 3 | Енергія | 10.6 | 4 | Інші | 10.9 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|