Дата розміщення: 15.04.2013
13.4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Тверді сири та продукти сирні | 1307 тис.т. | 43844 | 0 | 1666,0 тис.т. | 64475.6 | 0 | 2 | Плавлені сири та продукти плавлені | 2529 тис.т. | 34982 | 0 | 2362,4 тис.т. | 40581.1 | 0 | 3 | Масло вершкове | 2893 тис.т. | 83090 | 0 | 2579,9 тис.т. | 89017.9 | 0 | 4 | Сухі молочні продукти | 1630 тис.т. | 12265 | 0 | 1723,8 тис.т. | 20309.1 | 0 | 5 | Молоко знежирене | 33556,9 тис.т. | 103085.3 | 0 | 33556,9 тис.т. | 103085.3 | 0 | 6 | Вершки | 1024 тис.т. | 17061 | 0 | 1250,9 тис.т. | 24516.2 | 0 |
13.5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Сировина | 65.9 | 2 | Витрати на оплату праці та відрахування на соціальні заходи | 10.1 | 3 | Енергія | 12.4 | 4 | Інші | 11.6 |
|